Gevelreiniging, een nieuwe activiteit

Cleaning & Coating Nederland voert reinigingsopdrachten uit op een milieuvriendelijke manier met heet water en stoom en brengt daarna Nanocoating aan voor een duurzame bescherming tegen weersinvloeden, groenalg en schimmels. Gemeente(s), Vereniging(en) van Eigenaren alsook particulieren gaan voor duurzaam én het verminderen van het gebruik van chemische stoffen.

Milieu

Door gebruik te maken van de uitzonderlijke eigenschappen van Nanocoating en de reiniging uit te besteden aan Cleaning & Coating Nederland wordt hiermee een flinke bijdrage geleverd aan een schoner milieu. “Nanocoating Steen” bijvoorbeeld is zeer duurzaam en heeft een vuil en waterafstotende werking tot wel 10 jaar!

Géén chemische schoonmaakmiddelen

Dit betekent veel minder schoonmaken, géén chemische schoonmaakmiddelen nodig, veel minder water- en stroom verbruik en een duurzaam mooie gevel.

Werkwijze

Zoals reeds beschreven werkt Cleaning & Coating Nederland zonder chemicaliën. Wij gebruiken een stoomapparaat waar heet water en stoom uitkomt. Zowel de temperatuur als de kracht van de waterdruk kan worden geregeld zodat ook meer kwetsbare objecten of muren gereinigd kunnen worden.

Nanocoating

Daarna brengen wij Nanocoating aan voor de optimale bescherming. Nanocoating heeft de bijzondere eigenschap dat er voor zorgt dat water en vuil niet in de steen of het object dringt maar er vanaf loopt. Dit betekent geen vuil aanhechting en na een flinke regenbui is de muur of het object weer helemaal schoon.

Afspraak

Elke ondergrond is uniek en derhalve kan geen vaste prijs worden afgegeven, om tot een eerlijke prijsopgave te komen willen wij geheel kosteloos een afspraak met u maken zodat een en ander besproken kan worden. U kunt via ons contactformulier een bericht sturen, wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *