Cleaning & Coating Nederland

Cleaning & Coating Nederland en haar medewerkers zijn gecertificeerd in het aanbrengen van nanocoating. We gebruiken uitsluitend biologische nanocoating, wat geen effect heeft op het milieu en dat zeer duurzaam is.

B2B nanocaoting

Voor de diverse ondergronden is een specifieke nanocoating beschikbaar. Onze specialisten helpen u graag met de reiniging en het aanbrengen van speciale nanocoating op grote oppervlakken. Zo brengen we bijvoorbeeld anti-graffitilagen aan, anti-vuil lagen op voorruiten van vrachtwagens en een extra sterke afstotende laag op zonnepanelen. Ook als u veel verschillende bedrijfsmeubelen heeft die met een nanocoating jaren langer mooi blijven, staan wij voor u klaar. We hebben jarenlange ervaring in het grondig reinigen en in het aanbrengen van nanocoating. Daarnaast adviseren wij u graag in het gebruik en de mogelijkheden van nanocoatings.

Uitvoerende organisatie

Behalve de verkoop van particuliere nanocoating producten zijn we ook een uitvoerende organisatie. Dit betekent dat als een project niet door uzelf kan worden uitgevoerd, wij dat van u kunnen overnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het stoomreinigen, poetsen en (daar waar mogelijk) polijsten van diverse oppervlakken. Daarna behandelen we het oppervlak met nanocoating voor een langdurige bescherming tegen water, vuil en corrosie. Nanocoating kan worden aangebracht op bijvoorbeeld: glas, steen, hout, zonnepanelen, kunststof, RVS of textiel. Uiteraard zijn op deze behandelingen een garantie van toepassing.

Contact

Cleaning & Coating Nederland
Chroomstraat 21A
8211 AS Lelystad
Nederland

Telefoon: +31 6 31 99 65 53
Email: Contactformulier