Cleaning & Coating Nederland

Behalve de verkoop van particuliere nano coating producten helpen de specialisten van Cleaning & Coating Nederland u graag met de reiniging en het aanbrengen van nano coating op grote oppervlakken. Ook als u veel verschillende bedrijfsmeubelen heeft die met een nano coating jaren langer mooi blijven, staan wij voor u klaar. We hebben jarenlange ervaring in het grondig reinigen en in het aanbrengen van nano coating.

Gecertificeerd nanocoating bedrijf

Cleaning & Coating Nederland en haar medewerkers zijn gecertificeerd nano-applicator en wij gebruiken uitsluitend biologische nanocoating dat geen effect heeft op het milieu en dat zeer duurzaam is.

Verduurzamen

Door producten te verduurzamen met nanocoating hoeven minder materialen vervangen te worden en ontzien we de natuurlijke grondstoffen. Het resultaat hiervan is minder belasting van de aarde.

Biologisch

De Nanocoatings zijn dus zeer duurzaam, biologisch afbreekbaar (Cradle-to-Cradle) en milieu-neutraal. Het is reukloos, onzichtbaar, niet tastbaar en beschermt tegen water, vuil, oliƫn en vetten.

 

Hieronder ziet u foto’s van onze vaste medewerkers

Patrick

Patrick is eigenaar en gecertificeerd

Verkoop

Naast de verkoop van nanocoatings via de webwinkel is Cleaning & Coating Nederland ook een uitvoerende organisatie.

Uitvoerende organisatie

Dit betekent dat als een project niet door uzelf kan worden uitgevoerd wij dat van u kunnen overnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het stoomreinigen, poetsen en (daar waar mogelijk) polijsten van diverse oppervlakken.

Nanocoating

Daarna wordt het oppervlak behandeld met Nanocoating voor een langdurige bescherming tegen water, vuil en corrosie. Nanocoating kan worden aangebracht op bijvoorbeeld: glas, steen, hout, zonnepanelen, kunststof, RVS of textiel.

Johan

Johan is een gecertificeerd medewerker

Maikel

Maikel is een gecertificeerd medewerker

Anjo

Anjo is een gecertificeerd medewerker

Verschillende ondergronden

Voor de diverse ondergronden is een specifieke Nanocoating beschikbaar. Daarnaast adviseren wij in het gebruik en de mogelijkheden van Nanocoatings.

Nanocoating zelf aanbrengen

Het merendeel van de Nanocoatings kunt u zelf aanbrengen, enkele zeer specialistische Nanocoatings worden alleen door specialisten aangebracht, deze Nanocoatings worden dan ook niet verkocht.

Gecertificeerd

Cleaning & Coating Nederland is een gecertificeerd applicator en is bevoegd de speciale Nanocoatings aan te brengen.

Garantie

Op deze behandeling is een garantie van toepassing.

Er is geen fysieke winkel maar u bent van harte welkom op onze werklocatie in Lelystad

U kunt hier de webwinkel bezoeken

Contact

Cleaning & Coating Nederland
Chroomstraat 21A
8211 AS Lelystad
Nederland

telefoon: +31 6 31 99 65 53
Email: Contactformulier