Veel gestelde vragen

Hoe weet ik of Cleaning & Coating Nederland de echte Nanocoating verkoopt?

De Nanocoating die wij verkopen en die wijzelf ook gebruiken op onze projecten zijn allemaal gecertificeerd volgens DIN en ISO9001:2015. Daarnaast zijn wereldwijde patenten aangevraagd voor de betreffende Nanocoatings. U kunt er vanuit gaan dat de Nanocoating uitgebreid is getest en voldoet aan de geëiste normen. Meerdere overheidsinstellingen, ziekenhuizen en monumenten zijn voorzien van de Nanocoating voor de duurzame werking zodat de objecten langer schoon en mooi blijven en het milieu minder wordt belast omdat veel minder schoonmaakmiddelen nodig zijn. Diverse ziekenhuizen en zorginstellingen zijn voorzien van een anti-bacteriële Nanocoating. Deze Nanocoating wordt binnenkort aan ons assortiment toegevoegd.

Is de Nanocoating van een chemische samenstelling?

Neen, de Nanocoatings die Cleaning & Coating Nederland  verkoopt zijn allemaal biologisch, het wordt samengesteld uit siliciumzand( molecuulformule SiO2) en uiteindelijk breekt het duurzaam af en wordt het weer aan de natuur terug gegeven.

Wanneer kan ik mijn product ontvangen?

Nadat u het product heeft besteld duurt het ongeveer twee werkdagen voordat het pakket door PostNL bij u wordt aangeboden. In extreem drukke dagen kan dit oplopen tot drie à vier werkdagen, houdt u hier voor de zekerheid rekening mee, dan voorkomt u teleurstelling.

Kan ik ook mijn product bij u afhalen?

Nee, u kunt geen producten bij ons afhalen, het kan allen via de webshop worden besteld en wordt dan met PostNL verstuurd.

Moet ik tijdens het coaten altijd bescherming dragen?

Ondanks dat de Nanocoating biologisch is, milieuvriendelijk en geen gevaar vormt voor de volkgezondheid, is het raadzaam bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen zoals plastic handschoenen en een werkbril voor de ogen.

Moet ik ventileren tijdens het aanbrengen van de coating?

De Nanocoating heeft nagenoeg geen geur maar omdat er alcohol in zit is het verstandig de dampen niet in te ademen en er voor te zorgen dat er voldoende frisse lucht aanwezig is in de ruimte waar u de Nanocoating aanbrengt.

Mag ik over een reeds aangebrachte Nanocoating een nieuwe laag aanbrengen?

Dat mag, maar is eigenlijk overbodig en u verbruikt meer coating dan noodzakelijk is.

Heb ik speciale doekjes nodig?

Niet noodzakelijk maar om niet teveel Nanocoating door het doekje te laten opzuigen adviseren wij microvezel doekjes.

Moet ik het hele oppervlak volledig in één keer helemaal behandelen of kan ik tussentijds stoppen?

U kunt, als het gedeelte dat u met Nanocoating heeft behandeld is uitgepoetst stoppen met de behandeling en de volgende dag door gaan. Houdt u er rekening mee dat als de Nanocoating is uitgepoetst, u niet meer kunt zien waar u bent gebleven. De Nanocoating is immers onzichtbaar. U kunt dit ondervangen door met kleine stickers op het te behandelen/behandelde oppervlak aan te geven waar u bent gestopt. Gebruik dan geen lijm maar Post-IT stickers.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorging in Nederland is jammer genoeg niet meer gratis, voor het buitenland loopt het op van € 6,00 tot € 11,00. Dit wordt vóór de definitieve bestelling kenbaar gemaakt

Hoe schoon moet de ondergrond zijn?

De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Het principe geldt: hoe schoner de ondergrond, hoe duurzamer de Nanocoating.  Poreuze ondergronden zo goed mogelijk met water reinigen en het vuil borstelen. Voor hardere ondergronden adviseren wij Pre-coat voor het ontvetten en reinigen.

Hoe gaat u met mijn gegevens om?

Op deze pagina leest u ons Privacybeleid.

Kan ik iets bestellen dat is uitverkocht?

Nee, u kunt niet bestellen als iets is uitverkocht omdat dan de levertijd behoorlijk kan uitlopen, wij kunnen niet inschatten wanneer dan wel geleverd kan worden. Het beste kunt u wachten totdat het product weer op voorraad is.

Hoe kan ik retourneren?

Op deze pagina staat de procedure voor retourneren, u kunt daar ook het herroepingsformulier lezen.

Kan ik de Nanocoating ook ergens anders op aanbrengen dan waar het voor bedoeld is?

Het is niet raadzaam om bijvoorbeeld een glas coating op een muur aan te brengen, het is van een volledig andere samenstelling en het zal beslist niet het effect hebben wat u ervan verwacht.