Verschillende soorten nanocoating

Veel verschillende oppervlakken kunnen behandeld worden met nanocoating. Hieronder benoemen we de meest voorkomende oppervlakken. Staat uw specifieke oppervlak er niet tussen? Neem dan contact met ons op. De mogelijkheden met nanocoating zijn namelijk eindeloos.

Bekijk onze producten als u zelf de nanocoating wilt toebrengen. Wilt u de reiniging en het aanbrengen van de coating door onze specialisten laten uitvoeren? Neem dan contact op via 06 31 99 65 53.

Nanocoating glas

Maak uw ramen, brillen en glazen tafel water- en vuil afstotend met Nanocoating Glas. Ook prima geschikt om de cameralens mooi te houden.

Nanocoating Glas is ideaal om ramen van het woonhuis of winkel zowel binnen als buiten mee te behandelen zodat ze water- en vuil afstotend worden. De nanocoating maakt een minuscule vernetting in de poriën van het glas en dit heeft als effect dat water en vuil moleculen niet meer kunnen doordringen in het oppervlak. De behandelde delen blijven wel “ademen”, het wordt dus niet geheel afgesloten.

Het resultaat is een supergladde ondergrond waar het water en het vuil gewoon vanaf zal lopen met als gevolg een duurzaam schone ruit. Schoonmaken, na verloop van tijd kan zonder chemische middelen.

waterdruppel op een glazen tafel die is behandeld met Nanocoating Glas
waterdruppel op een zeer poreus hout dat is behandeld met nanocoating hout

Nanocoating hout

Schuttingen, houten tafels en tuinsets eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Met een Nanocoating Hout maakt u de materialen vuil- en waterafstotend. Voorkomt o.a. ook groene aanslag.

Nanocoating Hout maakt een minuscule vernetting in de poriën van het hout en dit heeft als effect dat water – en vuil – moleculen niet meer kunnen doordringen in het oppervlak. De behandelde delen blijven wel “ademen”, het wordt dus niet afgesloten. Het resultaat is een blijvend mooi ogend hout.

Nanocoating Hout kan worden aangebracht op elk houten tuinmeubel, schutting, plantenbak of vlonder. De behandelde oppervlakken zijn water- en vuilafstotend waar het water en het vuil gewoon vanaf zal lopen.

Nanocoating Steen

Houd uw woning of betonnen tuinelementen jarenlang als nieuw met Nanocoating Steen. Ook geschikt voor dakpannen en pleisterwerk.

Nanocoating Steen is bijzonder geschikt voor cement, dakpannen, kalksteen, zandsteen, beton, pleisterwerk, leem en siliciumhoudende bakstenen. Het resultaat is een afparelend effect. De behandelde oppervlakken zijn water- en vuilafstotend waar het water en het vuil gewoon vanaf zal lopen.

waterdruppel op een zeer poreuze steen die is behandeld met nanocoating
waterdruppel op een doekje dat is behandeld met nanocoating textiel

Nanocoating Textiel

We kennen allemaal de paniek wanneer vloeistoffen op de bank of stoel terechtkomen. Dit is geen probleem meer als de stoel of bank is behandeld met Nanocoating Textiel. Met een stukje keukenpapier deppen is daarna voldoende om alle vloeistof te verwijderen.

Nanocoating Textiel is uitstekend geschikt om natuurlijke stoffen zoals katoen, gemengd katoen, linnen en synthetische stoffen zoals polyamide en polyester waterafstotend te maken. De waterafstotende prestatie hangt af van hoeveelheid nanocoating die is aangebracht.

Als koffie of thee wordt gemorst is een stukje keukenpapier voldoende om het oppervlak schoon te maken. Licht deppen en het vocht trekt in het keukenpapier, het kussen, de bank, de stoel of het kleed is in seconden weer schoon. Ideaal voor ouders met kleine kinderen!

Nanocoating Kunststof

Gebruik onze speciale Nanocoating Kunststof en uw keuken, kozijnen en andere kunststof materialen zijn jarenlang beschermd tegen onder andere vuil, water en verkleuring.

Nanocoating Kunststof is ontworpen om het contact van kunststof oppervlakken met vuil of water te reduceren. Doorde hydrofobe en oleofobe werking kunnen vuildeeltjes zoals vet, olieachtige stoffen, kalk en stoffen uit atmosferische veruiling weinig tot geen hechting krijgen. Door het Easy-to-Clean effect laten de behandelde oppervlakken zich zonder agressieve reinigingsmiddelen eenvoudig reinigen. Uitermate geschikt voor alle kunststof oppervlakken zoals kunststof kozijnen, dakkapellen, OV interieurs, kunststof tuinsets of kunststof gevelbekleding.

waterdruppel op kunststof dat is voorzien van nanocoating
waterdruppel op RVS, rechts is behandeld met 3C Nanocoatings RVS en links niet

Nanocoating RVS

Roestvrijstalen oppervlakken eenvoudig reinigen met een vochtige en schone doek. Nanocoating RVS voorkomt vingerafdrukken, vette vingers en zwarte vegen.

3C Nanocoatings RVS is een nanocoating dat een onzichtbare verbinding maakt met het materiaal waardoor het oppervlak gladder wordt en vuil, water en vet niet meer kan indringen. Dit heeft als resultaat dat de originele “look” blijft behouden.

Aangebracht op het fornuis geeft het een minuscuul dunne laag die voorkomt dat vetspetters van bakken en braden aankoeken op het fornuis. Het  huidzuur van de vingers kan niet meer indringen waardoor er geen zwarte vegen en vlekken kunnen ontstaan. Een lauwwarme vochtige doek is voldoende om in een handomdraai het fornuis of de wasemkap weer schoon te krijgen.

Nanocoating Solar

Zonnepanelen zijn een flinke investering. Houd uw zonnepanelen jarenlang in optimale conditie. Nanocoating Solar verlengt de levensduur van uw zonnepanelen en dus ook het rendement!

Nanocoating Textiel+

Uw tent, suède schoenen of parasol weerbestendig maken? Kies dan voor Nanocoating Textiel+ en bescherm zelfs in extreme weersomstandigheden.

Contact met Cleaning & Coating Nederland

Heeft u nog vragen over onze producten of wilt u onze specialisten inschakelen voor het reinigen en coaten van grote objecten? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen! U kunt ons bellen op 06 31 99 65 53.