Nanocoating voor uw voorruiten

Een voorruit wordt snel vies en moet vaak gereinigd worden. Bovendien moeten ze extreme weersomstandigheden weerstaan. Denk bijvoorbeeld aan de autoruiten van uw taxi’s, bussen, treinen, maar ook van vaartuigen. Wanneer u een laag nanocoating aan laat brengen, beschermt u niet alleen de ruiten, maar vergoot u ook de veiligheid. Het zicht bij regen verbetert namelijk aanzienlijk, doordat de voorruit hydrofiel wordt. Ook is er minder tijd nodig voor onderhoud en gaan onderdelen, zoals uw regenwissers, veel langer mee.

Gespecialiseerd en gecertificeerd

Cleaning & Coating Nederland is gespecialiseerd en gecertificeerd in het reinigen van glas en het aanbrengen van de nanocoating. Hierdoor weet u 100% zeker dat de nanocoating correct wordt aangebracht. Bovendien hebben we veel ervaring met grote B2B projecten en denken we graag mee in oplossingen. Zo kunnen we in één keer alle bussen of treinen behandelen met de nanocoating. Bel ons vandaag nog en we bespreken graag alle mogelijkheden.

06 31 99 65 53 Contactformulier

Voordelen nanocoating

  • Water- en vuilafstotend
  • Zicht tijdens regen en ‘s nachts verbetert
  • Easy-to-clean effect: zeer eenvoudig schoonmaken
  • Bladen van de ruitenwissers slijten minder snel
  • Minder gebruik van ruitensproeistof

Extra voordelen in de winter

  • Minder sneeuw en ijs krabben: omdat het ijs zich niet hecht aan de voorruit, schuift u dit in één keer van uw voorruit af.
  • Strooizout hecht zich niet, waardoor de ruiten veel minder vies worden.

Extra voordeel in de zomer

  • Minder insecten en boomhars op uw voorruit: omdat uw voorruit glad is door de nanocoating, hebben insecten en boomhars minder kans zich te hechten aan het glas. Ook is deze hardnekkige vervuiling veel eenvoudiger te verwijderen.

“Met een laag nanocoating op de voorruit heeft u minder onderhoud, meer zicht en gaan onderdelen veel langer mee. Win-win-win situatie dus!”

Wat is nanocoating?

Nanocoating is een fijnmazige laag die we aanbrengen op een oppervlak, zoals uw voorruiten. Deze laag beschermt, doordat vet, vuil en water zich niet meer kunnen hechten. Bovendien is het oppervlak veel beter bestendig tegen extreme weersomstandigheden en uv-straling. Omdat het echter zo fijnmazig is, kan de laag wel blijven ademen. Als u het oppervlak wilt reinigen, heeft u enkel water en een doek nodig.

Duurzaam en biologisch

Cleaning & Coating Nederland ontwikkelt zijn eigen nanocoatings. Alle nanocoatings worden milieuvriendelijk geproduceerd en zorgen ervoor dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen. De nanocoating zelf wordt gemaakt van siliciumzand, wat 100% biologisch is. Er wordt dus geen gebruikgemaakt van schadelijke chemicaliën. Ook tijdens het reinigen hoeft u geen chemicaliën meer te gebruiken, groener kan het dus eigenlijk niet worden! De coating zelf gaat lang mee, maar uw producten worden ook duurzamer, omdat ze beter beschermd worden.

Ontzorging van a tot z

Wilt u een beschermende nanocoating op uw voorruiten? Cleaning & Coating Nederland ontzorgt u tijdens het gehele proces: we bespreken eerst de beste oplossing, reinigen dan de oppervlakken en brengen als laatste de beschermende nanocoating aan. We zijn gespecialiseerd in grotere B2B projecten en hebben veel ervaring in grondig reinigen en nanocoating aanbrengen. Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.

06 31 99 65 53 Contactformulier

Contact met Cleaning & Coating Nederland

Wilt u graag dat wij u compleet ontzorgen in het aanbrengen van een duurzame nanocoating? U kunt ons bellen op  +31 6 31 99 65 53 of een email sturen via het contactformulier. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Cleaning & Coating Nederland
Chroomstraat 21A
8211 AS Lelystad
Nederland

Telefoon: +31 6 31 99 65 53
Email: Contactformulier