Anti-graffiti nanocoating

Het is erg vervelend en kostbaar wanneer uw eigendommen zijn beklad met graffiti. Het verwijderen van de graffiti is een zeer tijdrovende klus, waar vaak veel chemicaliën aan te pas komen. U kunt veel kosten en tijd besparen door de transparante anti-graffiti nanocoating aan te laten brengen. Door de coating hecht de graffiti niet goed, waardoor u het enkel met water gemakkelijk verwijdert.

Gespecialiseerd in nanocoating aanbrengen

Heeft u zelf geen tijd om de coating aan te brengen? Cleaning & Coating Nederland is gespecialiseerd in grote projecten en ontzorgt u graag. We reinigen de oppervlakken eerst grondig, waarna we de duurzame coating aanbrengen. Bel ons direct of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

06 31 99 65 53 Contactformulier

trein volledig beklad met graffiti

Voordelen anti-graffiti nanocoating

  • Bespaart kosten en tijd
  • Makkelijk graffiti verwijderen en schoonmaken
  • Vuil- en waterafstotend
  • Beschermt tegen uv-straling
  • Extra bescherming tegen weersinvloeden

“Het zal het spuiten van graffiti niet voorkomen, maar de verf kan zich niet hechten aan de ondergrond, waardoor deze eenvoudig te verwijderen is.”

Wat is nanocoating?

Nanocoating is een transparante en beschermende laag die op het oppervlak wordt aangebracht. U kunt deze laag het beste vergelijken met een fijnmazig netwerk. Hierdoor wordt het oppervlak ondoordringbaar voor water, vuil en vetten, terwijl het toch blijft ademen. Het oppervlak wordt harder door de nanocoating, die tevens beschermt tegen uv-straling en weersinvloeden. Wanneer er graffiti op deze nanocoating wordt gespoten, kunt u dit zeer eenvoudig verwijderen.

Biologische nanocoating

Alle nanocoatings die Cleaning & Coating Nederland ontwikkelt zijn biologisch, duurzaam en milieu-neutraal. Ze worden gemaakt van siliciumzand, wat 100% biologisch is. We maken dus geen gebruik van rare chemicaliën en zorgen ervoor dat er tijdens het gehele proces geen milieuvervuilende stoffen worden geproduceerd.

Waarop kan de anti-graffiti nanocoating worden aangebracht?

De speciale anti-graffiti nanocoating kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan natuursteen, metselwerk, kunststof, glas, beton, hout en volkernplaten. Het maakt niet uit of het oppervlak poreus is. Bussen, treinen, gevels, bankjes en gebouwen kunt u nu effectief beschermen tegen graffiti. Als het oppervlak behandeld is met onze anti-graffiti nanocoating, kunt u de graffiti eenvoudig verwijderen met water.

Complete ontzorging

Cleaning & Coating ontzorgt u compleet als u een beschermende coating aan wilt laten brengen. We zijn gespecialiseerd in grote B2B projecten en zijn officieel gecertificeerd om nanocoatings aan te brengen. Als we voor u aan de slag gaan, reinigen we eerst grondig het oppervlak. Daarna brengen we de transparante en duurzame nanocoating aan. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen als u meerdere gebouwen en gevels wilt behandelen met de anti-graffiti nanocoating. Door onze expertise gaan we efficiënt en grondig te werk en heeft u 100% garantie dat de nanocoating correct wordt aangebracht.

Wilt u weten hoe wij u kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knoppen en we beantwoorden graag uw vragen.

06 31 99 65 53 Contactformulier

Contact met Cleaning & Coating Nederland

Wilt u graag uw objecten of bedrijfsmeubilair laten reinigen en beschermen met een duurzame nanocoating? Neem contact op via +31 6 31 99 65 53 of stuur ons een email via het contactformulier. Samen kunnen we alle mogelijkheden doornemen.

Cleaning & Coating Nederland
Chroomstraat 21A
8211 AS Lelystad
Nederland

Telefoon: +31 6 31 99 65 53
Email: Contactformulier