Nanocoating voor bedrijven

Voor bedrijven heeft Cleaning & Coating Nederland speciale nanocoatings ontwikkeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsmeubilair, caravans of auto’s. Wij zijn gecertificeerd om deze nanocoatings aan te brengen. Om de coating goed aan te brengen moet de ondergrond zeer goed gereinigd zijn. Ook dit is onze specialisatie. Wilt u de reiniging en het aan laten brengen van de nano coating door een specialist van Cleaning & Coating Nederland laten doen? Neem contact met ons op via 06 31 99 65 53 of stuur een email via het contactformulier. Wij adviseren u graag over de beste nano coating voor uw bezittingen.

06 31 99 65 53 Contactformulier

trein volledig beklad met graffiti

Anti-graffiti nanocoating

Bedrijfspanden, bussen en treinen hebben veel baat bij een anti-graffiti nanocoating. Zoals de naam al voorspelt, zorgt deze nanocoating ervoor dat graffiti en andere soorten verf zich niet aan de ondergrond kunnen hechten. Voor meer informatie of een proefspot 06 31 99 65 53 of via het contactformulier.

Lees meer over anti-graffiti nanocoating

Water- en vuil afstotende nanocoating

Onze water- en vuil afstotende nanocoatings zijn geschikt voor ziekenhuizen, restaurants of keukens. Andere bedrijven kiezen ervoor alle LED verlichtingsarmaturen te laten behandelen met nanocoating om de lichtopbrengst op peil te houden (veiligheid). Daarnaast wordt de levensduur verlengd van de LED verlichtingsarmaturen.

06 31 99 65 53 Contactformulier

de restaurantkeuken kan volledig worden voorzien van nanocoating
zonnepanelenpark heeft een langere levensduur vanwege nanocoating

Nanocoating voor zonnepanelen

Speciaal voor zonnepanelen hebben we een extra krachtige nano coating die ook met regen het vuil eraf spoelt. Ideaal voor zonnepanelenparken en bedrijven met zonnepanelen. Wij kunnen de zonnepanelen al behandelen tijdens het productieproces, zodat de panelen al een coating hebben als ze geïnstalleerd worden. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Lees meer over nanocoating voor zonnepanelen

Nanocoating voor uw voorruiten

Een voorruit van bijvoorbeeld een auto, vrachtauto, bus of trein wordt snel vies en moet extreme weersomstandigheden weerstaan. Deze ramen hebben een bescherming nodig die dit aan kan. Onze Nanocoating Glas+ werkt perfect voor niet-statische glazen oppervlakken. We zijn gespecialiseerd in het reinigen van het glas en gecertificeerd in het aanbrengen van de speciale nanocoating. Zo kunnen we bijvoorbeeld de ramen van uw treinen behandelen, zodat deze veel minder onderhoud nodig hebben.

Lees meer over nanocoating voor uw voorruiten

voorruit van de vrachtauto kan uitstekend worden behandeld met nanocoating glas+

Contact Cleaning & Coating Nederland

Voor het laten reinigen en coaten van grote objecten of bedrijfsmeubilair neemt u contact op via 06 31 99 65 53 of stuur een email met het contactformulier.

06 31 99 65 53 Contactformulier