Nanocoating voor zonnepanelen

Bescherm uw zonnepanelen met onze speciale nanocoating en verleng langdurig het maximale rendement. De transparante nanocoating zorgt ervoor dat vuil en stof zich niet meer aan het zonnepaneel hechten, waardoor hij veel langer schoon blijft. Het zonnepaneel wordt zelfs schoongespoeld bij een hevige regenbui! Hierdoor haalt u nog jaren na dato het meeste rendement uit de zonnepanelen.

Gespecialiseerd en gecertificeerd

Cleaning & Coating Nederland is gespecialiseerd en gecertificeerd in het aanbrengen van nanocoatings. We kunnen bijvoorbeeld al tijdens het productieproces de zonnepanelen behandelen of bestaande zonnepanelen eerst grondig reinigen en dan de coating aanbrengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons of stuur ons een mail via het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

06 31 99 65 53 Contactformulier

Voordelen van nanocoating op uw zonnepanelen

  • Water- en vuilafstotend
  • Easy-to-clean effect: zeer makkelijk schoon te maken
  • Extra bescherming tegen weersinvloeden
  • Duurzame beschermlaag
  • Zelfreinigend bij regenval
zonnepanelenpark heeft een langere levensduur vanwege nanocoating

“Vaak zitten zonnepanelen op moeilijk bereikbare plekken. Door de nanocoating hecht het vuil en stof niet, waardoor ze zelfs zelfreinigend worden bij een grote regenbui.”

Wat is een nanocoating?

Een nanocoating is een transparante laag die wordt aangebracht op een oppervlak. Deze laag is vergelijkbaar met een fijnmazig netwerk, waardoor hij blijft ademen terwijl hij toch maximaal beschermt. Vet, vuil en water kunnen zich niet meer hechten aan het oppervlak en er is extra bescherming tegen weersinvloeden. Wanneer u het oppervlak wilt schoonmaken, hoeft u enkel water te gebruiken en een schone doek.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Alle nanocoatings van Cleaning & Coating maken we van siliciumzand. Dit materiaal is 100% biologisch. We maken dus geen gebruik van rare chemicaliën. Tijdens het gehele productieproces komen geen milieuvervuilende stoffen vrij. De coating is zelf duurzaam, maar zorgt er dus ook voor dat uw producten veel duurzamer worden, doordat ze langer meegaan. Bovendien hoeft u bij het reinigen ook geen chemicaliën meer te gebruiken, dus dat is dubbel winst.

Complete ontzorging

Cleaning & Coating Nederland kan u compleet ontzorgen als u een beschermende nanocoating wilt laten aanbrengen op uw zonnepanelen. We zijn gespecialiseerd in B2B projecten en hebben al veel ervaring met het reinigen en aanbrengen van nanocoating. Als de zonnepanelen al geplaatst zijn, reinigen wij ze eerst, ongeacht waar of hoe hoog ze staan. Of wilt u al tijdens het productieproces de zonnepanelen laten behandelen met onze speciale nanocoating? Ook dat kan! Zo levert u zonnepanelen op die al een speciale coating hebben, ook fijn voor uw klanten.

06 31 99 65 53 Contactformulier

Contact met Cleaning & Coating Nederland

Wilt u graag uw objecten of bedrijfsmeubilair beschermen met onze duurzame nanocoatings? Neem dan contact op via +31 6 31 99 65 53 of stuur ons een email via het contactformulier. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Cleaning & Coating Nederland
Chroomstraat 21A
8211 AS Lelystad
Nederland

Telefoon: +31 6 31 99 65 53
Email: Contactformulier