Nanocoating aanbrengen op 20 meter hoogte

Nanocoating aan laten brengen

Voor sommige bezittingen is het zelf aanbrengen van nano coating lastig. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsmeubilair, caravans of auto’s. Nano coating is transparant zodat het aanbrengen enige discipline eist en omdat de ondergrond continu grondig gereinigd moet zijn kunt u slechts kleine vlakken tegelijkertijd aanbrengen.

Wilt u de reiniging en het aan laten brengen van de nano coating door een specialist van Cleaning & Coating Nederland laten doen? Neem contact met ons op via 06 31 99 65 53 of stuur een email via het contactformulier. Wij adviseren u graag over de beste nano coating voor uw bezittingen.

trein volledig beklad met graffiti

Bedrijfspanden, bussen en treinen hebben veel baat bij een anti-graffiti nanocoating. Zoals de naam al voorspelt, zorgt deze nanocoating ervoor dat graffiti en andere soorten verf zich niet aan de ondergrond kunnen hechten. Voor meer informatie of een proefspot neem contact op via 06 31 99 65 53 of via het contactformulier.

de restaurantkeuken kan volledig worden voorzien van nanocoating

Onze water- en vuil afstotende nanocoatings zijn geschikt voor ziekenhuizen, restaurants of keukens. Andere bedrijven kiezen ervoor alle LED verlichtingsarmaturen te laten behandelen met nanocoating om de lichtopbrengst op peil te houden (veiligheid). Daarnaast wordt de levensduur verlengd van de LED verlichtingsarmaturen.

Speciaal voor zonnepanelen hebben we een extra krachtige nano coating die ook met regen het vuil eraf spoelt. Ideaal voor zonnepanelenparken en bedrijven met zonnepanelen.

zonnepanelenpark heeft een langere levensduur vanwege nanocoating

Ramen die bewegen (auto, vrachtauto, bus, trein)en extreme weersomstandigheden moeten weerstaan, hebben een bescherming nodig die dit aan kan. Onze Nanocoating Glas+  werkt perfect voor niet-statische glazen oppervlakken.

voorruit van de vrachtauto kan uitstekend worden behandeld met nanocoating glas+

Neem contact met ons op

Voor het laten reinigen en coaten van grote objecten of bedrijfsmeubilair neemt u contact op via 06 31 99 65 53 of stuur een email met het contactformulier